Beach Body nyereményjáték

Beach Body nyereményjáték

Beach Body nyereményjáték


Dübörög a nyár, itt a kánikula és a nyaralás ideje. Azonban a kis bikinid és az úszónadrágod még mindig a szekrény mélyén lapul. Vágyakozva nézed a strandolókat, de még feszélyez az az utolsó pár kiló. Aggodalomra semmi ok, az Oxygen Fay csapat segít Neked!


Adj magadnak 4 hetet és faragd le az utolsó makacs réteget! Mit kell tenned? Vegyél részt annyi csoportos órán, amennyin csak tudsz.  Nem mellesleg a legszorgalmasabb vendégeinket értékes nyereményekben részesítjük.  

Jelentkezz a recepción és húzz bele!   

Egyedül bátortalan vagy? Netán motiválnád a kedves ismerősödet? A leggyorsabb 40 regisztrálóknak ajándék +1 kupont adunk. Hozd el magaddal a legjobb barátnődet, barátodat, anyukádat vagy rokonodat!  

Idén Neked is összejön a BEACH BODY!!! 

start: július 5. 

vége: augusztus 5. 

eredményhirdetés: augusztus 6.  

A lényeg, hogy a 4 hét alatt minél több órán vegyél részt!

az első 3 helyezett nyereményben részesül:  

  • 1. helyezett:  3 hónapos bérlet 
  • 2. helyezett: 2 hónapos bérlet 
  • 3. helyezett: 1 hónapos bérlet 

  • Játékszabályzat

 

1. Az Oxygen Wellness Fay által szervezett játékban részt vehet minden vendég, aki napi, havi vagy éves bérlettel, illetve Oxygen Fay-ban elfogadható AYCM kártyával rendelkezik.

2. A játék során az órákon a részvevőkről kép és videó anyag készülhet, melyet social media felületen az Oxygen Wellness Fay bárhol felhasználhat.

3. A játék július 5. és augusztus 5. között tart.

4.  Az első 40 regisztrált vendég részesül a +1 kuponban. Egy vendég csak +1 kupont válthat be.  Regisztráció a recepción.

5. Egy résztvevő korlátlan mennyiségű csoportos órán vehet részt. A résztvevők száma a WellnessGate Systemben nyomon követhető.
A játék végén a versenyzők között értlékes nyereményeket sorsolunk ki. Ha a legmagasabb részvételi szám megegyezik, akkor az a versenyző részesül előnyben, aki többször tetet közzé bármely social media felületen, hogy az Oxygen Wellness FAy valamennyi óratípusán tartózkodik.

6. A nyeremények:

1. díj: Negyedéves bérlet

2. díj: 2 hónapos bérlet

3. díj: 1 havi bérlet

A nyeremény készpénzre nem váltható, másra nem ruházható.

7. A nyertest a nyeremény nem terheli semmilyen fizetési kötelezettséggel.

8. A sorsolás módja: 2021. augusztus 6.án pénteken a WellnessGate System rendszer által statisztika alapján nevezzük meg a 3 nyertest.

9. A nyeremény átadása személyesen az Oxygen Wellnes Fay fitnesz és wellness teremben történik a sorsolást követő 90 napon belül.