Csapattag bemutatása

Heimer Viktória

Bodyart School Hungary - BodyArt Basic
Bodyart School Hungary - BodyArt Contact
Bodyart School Hungary - BodyArt Pure
Bodyart School Hungary - BodyArt Dynamic
Bodyart School Hungary - Deepwork
Bodyart School Hungary - Deepwork Advanced
IWI-International Wellness Institute - Aerobic oktató
IWI-International Wellness Institute - Dance aerobic oktató
BGF Nemzetközi Kommunikáció-EU szakirány - Közgazdász
Budapesti Divatisklola - Stylist, divattervező

A legnagyobb öröm számomra, ha az óraim alatt a vendégeknek megszűnik a külvilág és felszabadulnak.

Sokáig a modern tánc határozta meg az életemet, majd ikergyermekeim megszületése után szerettem bele az aerobikba, és a bodyartba. 
Több éve oktatok és az a legjobb érzés, mikor a vendég egy nehéz nap után azt mondja „ez az edzés volt a nap fénypontja”.
Kedvencem a deepwork és a bodyart.
A bodyarttal több éve foglalkozom intenzíven. Nemcsak a testtel művelt csodát, de a léleknek is nagyon jót tesz. Bátran merem ajánlani mindenkinek kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül.

bodyART™: Amikor az erő a tudatossággal találkozik​     
A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

deepWORK™: A legújabb és legütősebb holisztikus, funkcionális tréning Robert Steinbacher-től, a bodyart feltalálójától
Legújabb és világszerte kiváló fogadtatásban részesült tréning koncepciója a deepWORK™, ami a bodyART™ és az IRON SYSTEM™ know how-ját vegyíti. Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. A kínai öt elemre (föld, fa, tűz, fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel! Kitolja az egyéni határokat, függetlenül nemtől, kortól, edzettségi szinttől!
A deepWORK™ a távolkeleti mozgásokból indult el. Feszítés és kiengedés, funkcionális és kardiovaskuláris tréning.
A deepWORK™ a belső erő megérzése, a határok leküzdése. A résztvevő az egész tréning alatt a saját mozgás- és légzésritmusában dolgozik.
A deepWORK™ tréning során az aláfestő, kemény ritmusú zene és percussion (dobolás) erőt ad a résztvevőknek az érzelmek felszabadításában és a személyes határok leküzdésében.
Személyesen azt tapasztalom, hogy a deepWORK edzések hatására gyönyörűen formálódik a test, megnő az erőnlét és a koncentráció, javul az egyensúlyérzék és teljesen kikapcsol edzés közben. 
Várlak Benneteket szeretettel az órákon.