Csapattag bemutatása

Horváth Arion

személyi edző

Személyi edző

Fitness Instructor

Ne azért dolgozz a testeden mert utálod, hanem mert szereted!

Mint minden fiúnak nekem is a legtöbb sport izgalmas volt, ezért rengeteg fajtát ki kellett próbálnom. De a konditermi edzés egy másik kategória, mint a többi. Ebben találtam meg önmagam és teljesedhettem ki igazán. Amint megéreztem az ízét nem keresgéltem másik mozgásfajta után.

Amióta belevágtam ebbe az sportba, más ember lettem, egyből tudtam, hogy ez való nekem. Megtanított küzdeni az álmaimért. Rögtön láttam valami változást és tudtam, kitartó munkával el fogom hallgattatni az összes olyan embert, aki a vékonyságommal csúfolt. A dolog egyszerű volt: Csak le kellett járni, a motivációm már meg is volt hozzá.

 Emelgettem a súlyokat rendszertelenül, és napról napra eltanultam valamit a teremben lévőktől. Izmosodtam, gyarapodtam, de nem olyan tempóban, mint kellett volna. Most már tudom, hogy személyi edzőhöz kellett volna járnom és kétszer olyan gyorsan érhettem volna el a céljaimat. Azonban én fel soha nem adtam, rengeteg olyan edzőtársam volt ez idáig, aki nem bírta, de én csak edzettem és edzettem. Most itt vagyok, jó a formám, szeretek a testemben lenni, van önbizalmam. Már csak dicséreteket kapok, elértem a célom és ez boldog, kiegyensúlyozott emberré tesz. Ami viszont a legfontosabb, hogy magamnak bebizonyítottam képes voltam erre. (Te, viszont remélem korábban eszmélsz és nem pazarolod majd az idődet, hanem szakemberhez fordulsz és a segítségemet kéred a 

kitűzéseidhez.)

Persze nem végeztem még. Úgy szeretném elérni a céljaimat, hogy közben másoknak is segítsek! Azt csinálhatom, amit szeretek: Edzhetek, fejleszthetem magam, egészségesen élhetek, és közben felkarolhatok másokat, átadhatom az évek alatt megszerzett tapasztalataimat és tudásomat. Még fiatal vagyok, pont ezért visz előre a lendület és remélem, hogy Te leszel a következő, akinek felgyorsíthatom a fejlődését. Aki felé lendületet sugározhatok, és arra az útra állíthatlak, amelyiket kinézted magadnak. Mert a testeddel foglalkozni kell és szeretni! A mindennapi terheidet viseli, ne hanyagold el! Én segíthetek neked ebben! Várlak szeretettel!