Csapattag bemutatása

Molnár Viktor

személyi edzők szakmai vezetője és személyi edző

Személyi edző

Semmelweis Egyetem-Testnevelési és Sporttudományi Kar - Testépítő és fitnesz sportoktató
Semmelweis Egyetem-Testnevelési és Sporttudományi Kar - Testépítő és fitnesz sportedző
IWI-International Wellness Institute - Special training instructor
POLAR OwnZone™ edző

A sport nemcsak püffedő izmokról szólhat, hanem az esztétikus külsőről, magabiztosságról, egészségről, kiegyensúlyozottságról és sok minden másról, amiben mindenki megtalálhatja a számára fontosat!

2002. júliusában végeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán (SOTE TFTI) testépítő-fitnesz sportoktatóként, majd két évvel később testépítés-fitnesz sportedzőként.

2006-ban elvégeztem a Polar Own Zone™ tréneri képzést, így a pulzus kontrollos edzések terén is sikerült tapasztalatokat gyűjtenem.
A testépítés, kondizás mint sport és kikapcsolódás kiskorom óta jelen van az életemben,mivel családom férfi tagjai is hódolnak ezen szenvedélynek.
 
Kezdetben jómagam is az „Arnold kultuszt” követve nézegettem a hatalmas, kigyúrt izomzatú testépítőket és gondoltam egyszer majd olyan leszek, mint ők.
Idővel rájöttem, hogy ez a sport nem csak a püffedő izmokról szólhat, hanem az esztétikus külsőről, magabiztosságról, egészségtől, kiegyensúlyozottságról és sok minden másról, amiben mindenki megtalálhatja a számára fontosat.
 
Amit nyújtani tudok a hozzám forduló vendégeknek:
személyre szabott, jó hangulatú edzések némi szigorral fűszerezve
izomtömeg növelés, fogyás, állóképesség javítás
„testszobrászat szike nélkül”
lélekerősítés, önbizalom fejlesztés antidepresszáns nélkül