Csapattag bemutatása

Nagy Tamás

Személyi edző

Személyi edző

REPs 3-as szintū Személyi Edzõ UK (táplálkozás tanácsadás, csoportos köredzés)
MMA Strength & Conditioning Coach (NASM-USA)
Fekete öves Brazilian Jiu-Jitsu oktató (British bajnok)
UKSCA Plyometric, Speed & Agility, Sport Specific Programming,
Weightlifting modulok (UK)
Rehabilitation Tréner (RehapTrainer - Ausztrália)
Mobility Stick Level 1-2 (UK)

‘Ne szabj hatarokat, de tūzz ki cèlokat!’ Mert a célokat te magad határozod meg, legyen az a fitneszben, az üzletedben vagy a munkádban, a legelsõben is mindig a legjobbra ès legtöbbre kell törekedni.

Több mint, 10.000 személyi edzéssel töltött òra után tèrtem haza Londonbòl.

16 èvesen kezdtem az edzèst testépítéssel, mellette sok fèle sportot kiprobáltam, de a sùlyzòs edzès és a Portugáliában megtanult Brazilian Jiu-Jitsu azok, amik mindvégig megmaradtak.

 

2001-ben kezdtem el a Brazilian Jiu-Jitsu-al foglalkozni versenyszerûen. Hamar rájöttem, hogy ezt a sportot még eredményesebben üzhetem, specifikus erôsítõ ès àllókèpessèget javítõ gyakorlatok kombinációival. Nem mellékesen ez az edzésforma rendkívül szálkásan, formásan is tart nemcsak fitten. Innen merítek ötleteket a klienseimmel folytatott edzéseimhez is a hagyományos súlyzós gyakorlatok mellett. A versenyekre való felkészülésnek köszönhetõen kitanultam sok edzésformát: izomtömegnövelèst, metabolikus tréninget, funkcionális edzéseket ès nem mellesleg diétákat, amiket mostmàr a vendègkörömben használok.

 

Számomra csak egy izomzat magában nem sokat èr, az egèsz ‘csomagot’ az teszi ki, ha funkcionális és állòképes is az a test.

 Klienseim egy szép, asztetikus testet kapnak, izmos, lapos hassal, ha követik tanácsaimat. Nem kell, hogy küzdô sporttal foglalkozz, hogy ùgy edzhess. Foglalkozom rehabilitációval is fordulj hozzám bizalommal.