Csapattag bemutatása

Szikszai Krisztina

személyi edző és aerobic oktató

Személyi edző

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar - Aerobic szakedző
Star Training-Fitness iskola - Személyi edző
Zumba International Institute - Zumba instructor

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!

Szikszai Krisztina vagyok. A TF-en végeztem 2005-ben. Azóta tevékenykedtem aerobikedzőként, zumba- oktatóként, gerinctrénerként és jelenleg személyi edzőként.

Sokféle sportban megméretettem már magam: kézilabda, futás, atlétika, tenisz, illetve a legutóbbi fitneszversenyemen országos 2. helyezést értem el bikini kategóriában.

Minden versenysport, ugyanúgy, mint az életmódváltás alapja sokféle faktorból tevődik össze. Nem elég a rendszeres testmozgás, hanem szükségszerű egy tudatosan összeállított, egyénre szabott mozgásprogram, ami az egyén fejlődéséhez igazítva, állandó változtatást igényel. Mindemellett egyéb közérzetet és teljesítményt befolyásoló tényezők is közrejátszanak a „felkészülési program” sikerében, mint például a regenerációhoz szükséges pihenőidők, minőségi alvás, optimális  táplálkozás és folyadékbevitel. Fontos, hogy ezeket összhangba hozva, egy kiegyensúlyozott egységet alkotva járjunk a fejlődés útján. Így biztos lehetsz a program sikerében és idővel saját magad szakértőjévé válhatsz.

Nincs több jojó effektus, vagy végkimerülésig tartó testedzés, vagy a sok koplalástól való kínszenvedés… A megoldás, amit nyújtani tudok:

Életmódváltással összekötött testsúlykontroll program!

A program hosszútávra tervez, úgy, hogy a fent említett faktorok beállításával egy sokkal jobban működő, egészséges egységet hozunk létre. Minden egyes tényező hatással bír a másikra. Ha sikerül lassan mindegyiken megfelelőképpen változtatnunk, akkor azok egymást felerősítik. Így az eredmény egy energiától kicsattanó csúcsforma lesz!

A program tartalmaz:

állapotfelmérést
táplálkozástanácsadást, speciális diéta összeállítását
a rövidtávú céloknak megfelelően szakaszokra felbontott edzéstervek összeállítását, így kiküszöbölve az egyén állapotának stagnálását
állandó konzultációt igény szerint
Ne feledd, a siker kulcsa a Te kezedben van! Én csak megmutatom az ajtókat a hozzávezető úthoz.