Teremedzőink segítenek

Teremedzőink segítenek

Teremedzőink segítenek


Vendégeink kényelme és egészségmegőrzése érdekében fitness termünk teremedzőket is foglalkoztat. Teremedzőink készséggel és ingyenesen állnak vendégeink rendelkezésére. Segítséget nyújtanak a konditerem gépeinek rendeltetésszerű használatában és edzéstippekkel is szolgálnak.


Vendégeink kényelme és egészségmegőrzése érdekében 13. kerületi fitness termünk teremedzőket is foglalkoztat. Teremedzőink készséggel és ingyenesen állnak vendégeink rendelkezésére. Segítséget nyújtanak a gépek rendeltetészserű használatában és edzéstippekkel is szolgálnak.

Természetesen, ha valaki az edzése során osztatlan figyelemre, kontrollált és tervezett edzésre vágyik, akkor jószívvel ajáljuk tapasztalt személyi edzőinket. 

Személyi edzőink órabére 5000 Ft-tól indul és személytől függően némileg eltérhet, azonban velük sokkal hatékonyabban dolgozhatsz és hamarabb érheted el a kitűzött célod,mint egyedül.

Ezért létrehoztunk egy induló személyi edzés csomagot, hogy kedvező áron kiprobálhasd milyen irányítottan és hatékonyan edzeni szakember segítségével. 

Az első 2+1 személyi edzés 11.000 Ft a vendég által választott személyi edzővel.

További részletek a recepciónkon.