Új vendég programot indít 2022-ben az Oxygen Wellness Fáy

Új vendég programot indít 2022-ben az Oxygen Wellness Fáy

Új vendég programot indít 2022-ben az Oxygen Wellness Fáy


Új év, új lehetőségek! Az Oxygen Wellness Fáy Új vendég programot indít 2022-ben. Elkezdeni az edzést, fitness terembe járni nem könnyű. Az edzőterem, vagy egy csoportos óra gondolata sokak számára ijesztőnek tűnhet, és persze ott van a fő kérdés, hogy mi van, ha túl nehéz lesz az edzés? Egyáltalán hol érdemes kezdeni az egészet? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ ez a cikk.


Hogyan kezdjem?

Akik rendszeresen látogatják a fitness termeket tudják, hogy minden év elején sokkal többen járnak edzeni, hiszen ilyenkor van a nagy fogadalmak ideje. De hogyan kezdjünk hozzá, és mitől lesz tartós a motivációnk?

Legelőször gondolkozz

Vajon mi a te célod?  Fogyni szeretnél, vagy kockás hasra vágysz? Vagy éppen jobb alakot szeretnél, nagyobb állóképességet? Nem mindegy, hogy mi a célod, hiszen minden cél eléréséhez más-más edzés szükséges. Kérj segítséget szakemberektől, dolgozzátok ki az edzéstervet, hogy céljaidat minél hamarabb elérd.

Tervezed, hogy odafigyelsz az étkezésedre?

Hogy egy étel mitől számít egészségesnek, azt sok minden befolyásolja: zsírtartalom, cukortartalom, összetevők minősége. Különösen fontos ez akkor, ha az ember diétába, zsírégetésbe, vagy rendszeres edzéshez alakítja ki étrendjét.  Minden edzés típushoz más-más étrend szükséges és minden ember szervezete  másképp reagál az új étrendre. Ezért érdemes szakember seígtségét kérni az új étrend kialakításában. 

Ha megvan a célod, gondold át, hány edzést tervezel, hogy megvalósítsd, amit kigondoltál?

Ahogy a cikk elején említettük az év eleje sok új edzeni vágyót hoz a fitness termekbe. Ilyenkor általában a fogadalom része, hogy "mostantól minden nap edzek". Vállalj elérhető célt, hiszen mindenkinek más az életritmusa. A sok más tényező mellett, talán a legfontosabb a rendszeresség. És persze az sem mindegy, hogy hány alkalommal mész edzeni, és milyen környezetben teszed. Ebben segít az Oxygen Wellness Fáy Új vendég programja,  melyről többet ezen a linken találtok.