AYCM bérletek változásai

A 2021-s évre az All You Can Move bérleteknél a következő változások lépnek életbe

Az újraindulással változás történik az AYCM bérleteknél

  1. Az XXL és az XXL+ kártyákkal már nem kell választanod a fitness és aerobik szolgáltatás közül, egy belépéssel mindkettőt használhatod.
  2. Az L,XL,A, D, L8, L+, XL+ kártyáknál továbbra is választanod kell belépéskor, hogy fitness vagy aerobik szolgáltatást vagy a wellness részt használhatod. Egy alkalommal maximum 90 perc időtartamra a belépő megváltásától a kilépés pillanatáig. Amennyiben ezt az időtartamot a kilépéskor a meghaladod, úgy 1000 Ft pótdíjat kell fizetned. 
  3. A tavalyi évig az C/E/A+ kártyákkal péntektől vasárnapig lehetett járni. Az idei évre ezeket a kártyákat nem tudjuk elfogadni.
  4. A benntartózkodás időtartamát a forgóvilla ellenőrzi pontosan 90 percet engedélyez. Amennyiben tovább tartózkodsz bent, köteles vagy a pótdíjat kifizetni. Bármennyi idővel (1 perc vagy akár 110 perc) léped túl a 90 percet, a pótdíj minden esetben 1000 Ft, melyet a recepción kilépéskor kell kiegyenlíteni.

Vendégeink kérdezték:

K: Akkor most 90 perc múlva el kell hagynia az épületet az AYCM vendégnek?

V: Nem, lehetősége van 1000 Ft ráfizetésével korlátlan ideig maradni.

K: Hogy tudok spinningre menni és szaunázni is 90 perc alatt?

V: Ez az idő nem elég rá, viszont ha XXL csomagra vált, akkor az időkorlát nem vonatkozik Önre, sőt egyszerre akár spinningra, konditerembe és szaunába is mehet.