Hot iron edzés

A HOT IRON egy sportszakemberek által megtervezett, rendkívül hatékony, zenére koreografált, elsősorban súlyzórudas, csoportos edzésforma.

Milyen erőt és képességet fejlesztő edzés?

A HOT IRON edzések hatására a résztvevők szálkás, definiált izmokra és formásabb alakra tehetnek szert, továbbá a mélyhátizmok megdolgoztatásával, csökkenhet vagy akár teljesen meg is szűnhet a hátfájás, javulhat a testtartás, az állóképesség, a szívműködés, az anyagcsere, az emésztés, illetve csökkenhet a nyugalmi állapotban mért vérnyomás, így a HOT IRON edzés nem pusztán egy egyedülállóan hatékony zsírégető és izomépítő edzésforma, hanem remek stresszoldó is.

Mi a teendő, ha kezdő vagy?

Fontos, hogy a kezdő résztvevők mindig jelezzék az oktatónak, hogy még csak most ismerkednek a HOT IRON edzésmódszerével, és egészen addig kisebb súlyokkal dolgozzanak, amíg el nem sajátítják a biztonságos súlymozgatás és a gyakorlatok végrehajtásának helyes technikáját, illetve az izmaik hozzá nem erősödnek a nagyobb súlyokhoz. Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld, látogass el edzőtermünkbe, itt a legkeményebb a Hot Iron Budapesten!

Hot iron edzés oktatóink