Csapattag bemutatása

Sprőber Soma

Személyi edző

Személyi edző

Fitness Akadémia - Erőnléti edző
Testnevelési Egyetem - Humánkineziológus - Bsc Diploma
Testnevelési Egyetem - Táplálkozástudomány és dietetika - Msc Diploma
Testnevelési Egyetem - Úszás sportedző

„Vannak akadályok. Kétségek is lesznek. Hibázni is fogsz. De kemény munkával, nincsenek korlátok!” – Michael Phelps

Már 5 éves korom óta meghatározó szerepet játszik az életemben a sport. 16 éven keresztül versenyszerűen úsztam, és a kosárlabdát is kipróbáltam fiatalabb koromban. Az élsport alatt megismerkedtem az erőnléti edzéssel, az egyetemi éveim alatt a prevenció és a rehabilitáció fogalmaival, majd az aktív úszás után egyértelmű volt számomra, hogy ebben az irányban szeretnék elhelyezkedni, így segítve a hozzám fordulókat.

Tanulmányaim alatt humánkineziológusként megtanultam az egészséges és aktív életmód fenntartásához szükséges alapvetéseket, melyet erőnléti edzőként és táplálkozástudományi szakemberként igyekszem átadni vendégeimnek.

Munkám során fontosnak tartom a mozgások helyes és biztonságos végrehajtását, melynek segítségével megelőzhetőbbek a nemkívánatos sérülések.

Fontosnak tartom, hogy az edzések jó hangulatban teljenek, ugyanakkor a kellő fáradság- és elégedettségérzet meglegyen a végén.

 

Amiben a segítségedre lehetek:
 

-Izomtömeg növelésben

-Erő- és állóképesség növelésben

-Fogyásban és testsúly-optimalizálásban

-Étrend tervezésben
-Mobilitás fejlesztésében

 

A mozgás szeretetének átadása az elsődleges célom, melyet biztonságos keretek között kell végezni. Amennyiben úgy érzed segítségedre lehetek, keress bizalommal és kezdjük el együtt a közös munkát!