Webshop

Termékek

Még nem jártál nálunk!? Ez a bérlet biztos megéri! 5 alkalom kevesebb, mint 2 alkalom áráért. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket és a wellness részt is használhatod. Próbáld ki új oktatóinkat, új óratípusainkat! A bérletet csak az használhatja fel, aki 2014. augusztus 31. után nem járt a Fáy utcai Oxygenben
9.990 Ft
Bérlet újra kezdéshez, ha legalább 120 napja nem jártál nálunk, akkor ezt neked találtuk ki. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket és a wellness részt is használhatod. A bérletet csak az használhatja fel, a bérlet beváltásakor legalább 120 napja nem járt a Fáy utcai Oxygenben
14.900 Ft
A klubtagsági megvásárlásával kiemelt ügyfeleink közé fogsz tartozni és további számos kedvezményben részesülsz. A legjobb árakat garantáltan mindig a klubtagok kapják!
24.900 Ft
Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.
6.000 Ft
Legjobb ár/érték arányú bérletünk akár 10 részletben fizetve All Inclusive 360 napos kombinált bérlet - korlátlan csoportos órán való részvétel - korlátlan fitness használat minden belépésnél - korlátlan wellness használat minden belépésnél - 3 db törölköző minden belépésnél - a parkolás ingyenes A bérlet korlátlan belépésre jogosít és 360 napig érvényes.
266.000 Ft
Ezzel az 1 alkalmas wellness belépővel élvezheted a wellness minden szolgáltatását, valamint egy darab csoportos órán is részt vehetsz és a fitness termünket is használhatod egy alkalommal.
6.000 Ft
Biztosítás arra az esetre, ha szeretnéd, hogy betegség, baleset vagy karanténba kerülésed miatt a az érvényes bérletedből ne vesszenek el hetek.
18.000 Ft