Webshop

Termékek

Bérlet új vendégeknek. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket is használhatod. A bérletet csak az használhatja fel, aki még nem járt a Fáy utcai Oxygenben
8.990 Ft
Ez a bérlet neked való, ha egy hónapig a legkedvezőbb áron szeretnéd letesztelni szolgáltatásainkat!
28.900 Ft
Hiányzik a mozgás? Ha a legjobb áron, és a legjobb helyen szeretnéd edzeni, akkor ez neked szól!
29.900 Ft
Váltsd ki a 2023-as klubtagságit, és táruljon fel előtted a kedvezmények világa!
19.990 Ft
Fiatal szülőként fontos számodra az edzés, de egyszerűen elképesztően macerás megoldanod azt, hogy a kisgyermeked mellett, valahogy eljuss mozogni? Akkor ez a bérlet Neked szól! Mert a Szuper Szülők szerintünk minden támogatást megérdemelnek és mi ezt az Oxygen Fáy-ban megadjuk a Szuper Szülők számára!
19.990 Ft
Legjobb ár/érték arányú bérletünk. Havonta csak 22.825 Ft költség és akár 10 részletben is fizetheted! 360 napos Fitness + Csoportos óra bérlet - korlátlan csoportos órán való részvétel - korlátlan fitness használat minden belépésnél - ajándék wellness használat - a parkolás ingyenes A bérlet korlátlan belépésre jogosít és 360 napig érvényes.
273.900 Ft
Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.
6.000 Ft